Categorii
Incaltaminte de casa ortopedica

Papuci de casa ortopedici, pentru femei si barbati, marca OrtoMed

In acest articol va prezentam papucii de casa ortopedici, marca OrtoMed modele 517 si 518, pentru femei si barbati.

OrtoMed® este marca inregistrata, pentru incaltaminte ortopedica, a firmei Mjartan s.r.o., cel mai mare producator de papuci din Slovacia. OrtoMed® ofera o gama larga de incaltaminte ortopedica si de recuperare medicala / reabilitare post operatorie.

1. Papuci de casa ortopedici femei, marca OrtoMed® model 517

Papucii de casa, ortopedici, pentru femei, OrtoMed model 517, sunt disponibili in trei variante coloristice: bordo, negru si bleumarin.

Papuci de casa ortopedici dama
Papuci de casa ortopedici pentru femei OrtoMed 517-T70 bordo

Papucii OrtoMed model 517 sunt fabricati din material textil, tip microfibra – cu o buna rezistenta la purtare, iar captuseala superioara este fabricata din material textil, de tip netesut, de culoare neagra

Calapodul este mai lat decat cel standard, iar papucii sunt prevazuti cu velcro /”arici”/”scai”, de calitate, ceea ce permite un reglaj bun, in vederea adaptarii la conformatia picioarelor dumneavoastra, asigurand totodata si confort in purtare. Lungime conform standard romanesc.

Papuci de casa ortopedici femei
Papuci de casa ortopedici femei OrtoMed 517-T37 bleumarin

Acoperisul de brant este confectionat din material textil, de tip netesut, de culoare neagra, iarbrantul are forma anatomica, avand suport plantar si suport transversal in zona degetelor picioarelor. Atat in partea din fata degetelor cat si in zona calcaiului talpa este usor inaltata, asigurand astfel o mai buna protectie a calcaiului si a degetelor.

Papuci de casa ortopedici dama
Papuci de casa ortopedici femei OrtoMed 517-T44 negru

Gama de marimi fabricate de OrtoMed este de la marimea 36 pana la marimea 43 ( 36-43 ).

Acesti papuci sunt destinati purtarii in casa, dar si in alte medii unde pot fi purtati astfel de papuci, cum ar fi spitale, clinici, cabinete medicale, etc., fiind extrem de usori si confortabili.

Talpa papuci ortopedici femei
Talpa papuci ortopedici femei OrtoMed 517-T70 bordo

Talpile sunt fabricate din poliuretan, sunt usoare, flexbile si aderente si sunt injectate direct (prin tehnologia de injectare), asigurandu-se astfel o foarte buna lipire a fetei de talpa.

Greutatea specifica la marimea 37, conform masuratorilor noastre este de 130 grame / picior, contribuind astfel la un mers usor si relaxat.

Papucii de casa ortopedici OrtoMed model 517 sunt lavabili: se pot spala la masina de spalat, la temperatura de 30 grade, la programul de incaltaminte.

2. Papuci de casa ortopedici barbati marca OrtoMed® model 518

Papucii de casa, ortopedici, pentru barbati, OrtoMed model 518, sunt disponibili in doua variante de culori: negru si bleumarin.

Papuci de casa ortopedici barbati
Papuci de casa ortopedici barbati OrtoMed 518-T37

Papucii OrtoMed model 518 sunt fabricati din materiale foarte usoare si durabile. Fata este fabricata din material textil, tip microfibra, iar captuseala superioara este fabricata din material textil, de tip netesut, de culoare neagra .

Gama de marimi fabricate: 39-46.

papuci de casa ortopedici barbati
Papuci de casa ortopedici barbati OrtoMed 518-T37

Calapodul este mai lat decat cel standard, iar lungimea corespunde cu standardul romanesc, la acest model.

Papucii OrtoMed model 518 au bareta reglabila, prevazuta cu velcro /”arici”/”scai”, de calitate, ceea ce permite un reglaj bun, in vederea adaptarii la conformatia picioarelor dumneavoastra, asigurand si confort in purtare.

Papuci de casa ortopedici dama
Papuci de casa ortopedici barbati OrtoMed 518-T44 negru

Brantul are forma anatomica, avand suport plantar si suport transversal in zona degetelor picioarelor. Acoperisul de brant este confectionat din material textil, de tip netesut, de culoare neagra.

Atat in partea din fata a degetelor cat si in zona calcaiului talpa este usor inaltata, asigurand astfel o mai buna protectie a calcaiului si a degetelor.

Talpa papuci ortopedici barbati OrtoMed 518-T37
Talpa papuci ortopedici barbati OrtoMed 518-T37

Talpile sunt fabricate din poliuretan prin tehnologia de injectare, asigurandu-se astfel olipire foarte buna a fetei de talpa. Talpile sunt usoare, flexibile si aderente.

Greutatea specifica la marimea 41, conform masuratorilor noastre este de 160 grame / picior, contribuind astfel la un mers usor si relaxat.

Papucii de casa ortopedici OrtoMed model 518 sunt lavabili: se pot spala la masina de spalat, la temperatura de 30 grade, la programul de incaltaminte.

Papucii OrtoMed modele 517 si 518 sunt disponibili in stoc depozit Bucuresti si se pot livra rapid in 1-20 zile lucratoare. Plata online sau ramburs.

Pentru informații suplimentare sau comanda telefonica ne puteți contacta la 0728.778.361 sau 0755.542.676, de luni pana vineri, intre orele 9-18.

Va mulțumim!