Categorii
Fără categorie Incaltaminte

Showroom Rin Grand Hotel

Update: punctul de lucru din Rin Grand Hotel a fost inchis la data de 1 aprilie 2013. Acum ne gasiti la depozitul din Faur, pentru ridicarea comenzilor online.

Incepand cu data de 18.12.2012, pentru ridicarea comenzilor online, ne gasiti in Rin Grand Hotel Bucuresti – Galeria Comerciala.

La noul punct de lucru, situat in Rin Grand Hotel Bucuresti, avem un showroom, unde vor fi expuse, incepand cu 27.12.2012, majoritatea modelelor de toamna-iarna existente in magazinul nostru online de incaltaminte Kampus.ro, cat si un mic depozit, unde avem cate o pereche din fiecare marime, la modelele de incaltaminte de iarna, conform marimilor afisate pe site. Modelele de extrasezon, vor fi disponibile in punctul de lucru Rin Grand Hotel Bucuresti numai la comanda online sau telefonica, fiind depozitate in vechiul punct de lucru Kampus.

Printre modelele expuse se regasesc modele de ghete si bocanci Grisport si Meindl, noua colectie de ghete si botine de iarna Kampus, cat si papuci de casa si papuci ortopedici Ortomed.

Coordonate showroom/magazin online de incaltaminte Kampus – Rin Grand Hotel Bucuresti:
Sos. Vitan-Barzesti, Nr. 7D, Rin Grand Hotel, Spatiul 18A, Sector 4, Bucuresti;
Coordonate GPS: lat=44.3985849, lon=26.1440419 (44°23’54″N, 26°8’39″E).

Showroom-ul Kampus este situat in centrul galeriei comerciale si se poate ajunge la spatiu pe 3 intrari:
1. Intrarea principala a hotelului. Dupa ce ati intrat in hotel, faceti stanga si mergeti pana gasiti pe partea dreapta Kampus.
2. Intrarea Rin Grand Hotel Residence. Ajungeti la aceasta intrare daca ati sosit cu autoturismul si ati parcat pe partea dinspre Vitan/Vitantis. Dupa ce urcati cateva trepte si intrati in galeria comerciala, veti vedea pe partea dreapta Kampus.
3. Intrarea din parcarea supraetajata a hotelului. Ideal este sa parcati la nivelul 2B pentru a intra direct in galeria comerciala. In caz contrar utilizati ascensorul parcarii sau scarile pentru a ajunge la nivelul 2B. Mergeti apoi prin galeria comerciala si pe partea stanga veti gasi Kampus.

In showroom veti aveti la dispozitie un calculator, astfel incat sa puteti efectua comenzi online si sa beneficiati de avantajele oferite clientilor fideli. Intrucat functionam ca magazin online de incaltaminte si nu ca un magazin clasic, vanzarea se va efectua numai pe baza de comenzi online. Nu toate modelele vor fi expuse in showroom, iar preturile nu vor fi atasate modelelor expuse, fiind valabile preturile de pe www.kampus.ro, conform conditiilor curente de pe site. Plata se va putea face atat online, cat si cu numerar, eliberandu-se bon fiscal. Plata prin card bancar va fi adaugata ca optiune in cel mai scurt timp posibil.

Sosirea cu mijloacele de transport in comun:

Autobuze ce au statie la Rin Grand Hotel: 202(circula la fiecare 3-4 minute in timpul saptamanii si la 5 minute in weekend)  si 181(circula la 32-34 minute).

O buna solutie de transport pentru a ajunge la Kampus / Rin Grand Hotel, o reprezinta combinatia metrou M2, in directia IMGB, pana la statia Aparatorii Patriei si apoi 4 statii cu autobuzul 202, in directia CET Sud Vitan, care circula foarte bine.

Fotografii, harta si alte detalii despre Kampus – Rin Grand Hotel, gasiti aici.

Laurentiu Ilie

Administrator

 

 

Laurentiu Ilie - Admin
Autor: Laurentiu Ilie

2 răspunsuri la “Showroom Rin Grand Hotel”

Sunt incantat de modul de operare al comenzilor online. Desi inca exista reticienta din partea cumparatorilor online pe segmentul de fashion, incaltaminte si confectii, faptul ca aveti un raport calitate pret excelent si o echipa de profesionisti in spatele acestui site, este dovada care castiga increderea vizitatorilor. Apreciez promptitudinea cu care se raspunde la comenzi si clarificarea/consilierea si asupra celui mai mic detaliu asupra produsului ales de cumparator, nu neaparat pentru a convinge cat pentru a satisface in cel mai bun mod nevoia consumatorului. Se evita astfel pierdere de timp cu livrarea, returul, bani blocati, nervi si altele, in cazul in care lucrurile nu ar fi lamurite de la inceput!
Am constata si prin experienta mea, cu micul site ce momentan ii trece “pragul” destul de putini vizitatori, ca pe segmentul de incaltaminte si imbracaminte online, clientul ezita, datorita faptului ca de multe ori produsul nu se potriveste cu ceea ce este in mintea vizitatorului. In cazul It&C am ramas surprins sa vad cat de bine merg lucrurile. Pentru noul an va doresc, ca si echipa voastra de profesionisti, sa ridice increderea si satisfactia consumatorului la un nivel chiar mai mare decat domeniul It&C in comertul online!
La multi ani si un an profitabil! Calitatea va recomanda. Felicitari!

Va multumim pentru comentariu!

Prin politica de returnare in termen de 30 zile si de rambursare imediata, dorim sa crestem increderea clientilor in magazinul nostru online de incaltaminte.

Va dorim un an nou fericit si prosper!

Cu respect,

Laurentiu Ilie
Administrator

Comentariile sunt închise.