Categorii
Incaltaminte

Producator incaltaminte

 

Kampus - producator incaltaminte
Kampus – producator incaltaminte

In calitate de producator de incaltaminte, suntem interesati de colaborari cu magazine online de incaltaminte, cu magazine de incaltaminte si retele de magazine clasice, cat si cu furnizori si producatori de materii prime si materiale specifice activitatii de productie incaltaminte: piele, talpi, tocuri, captuseli naturale, atat din piele cat si textile, accesorii, etc.

Pentru magazine, putem produce, la un nivel de calitate ridicat, atat cantitati mari, cat si cantitati mici, in functie de modelele dorite. Productia se realizeaza in Romania.

Producator incaltaminte
Kampus  – producator de incaltaminte din piele

Pentru sezonul actual, putem fabrica modelele din colectia de incaltaminte Kampus toamna-iarna 2012-2013, cat si alte modele de pantofi, ghete, botine si cizme, la cerere.

Datorita volumului relativ mare de spam, este posibil ca, e-mailurile cu atasamente sau cu linkuri catre pagini de prezentare,  sa ajunga in dosarul de spam – va recomandam ca, in primul e-mail de contact, sa nu includeti linkuri sau fisiere atasate. Datele de contact le gasiti aici.

Va multumim anticipat,

Laurentiu Ilie
Administrator

 

 

Laurentiu Ilie - Admin
Autor: Laurentiu Ilie