Categorii
Incaltaminte de casa ortopedica

Papuci de casa ortopedici PodoWell Addax

In acest articol va prezentam papucii de casa ortopedici, premium, model Addax, marca PodoWell®. PodoWell® este marca inregistrata, pentru incaltaminte ortopedica, a firmei “Fargeot ET Cie” din Thiviers, Franta.

Papucii de casa ortopedici, marca PodoWell® model Addax, pentru femei si barbati, sunt fabricati din material tip fagure si sunt captusiti cu material tip fagure. Papucii PodoWell® Addax sunt lavabili, la temperatura de 30 grade, la masina de spalat. Gama de marimi fabricate: de la 36 pana la 46.

Papuci ortopedici de casa, pentru femei si barbati, PodoWell Addax, de calitate superioara.
Papuci ortopedici de casa, PodoWell Addax, pentru femei si barbati

Papucii de casa ortopedici model Addax sunt reglabili, fiind prevazuti cu doua barete reglabile cu velcro / ”arici” / ”scai”, de calitate, ceea ce permite un reglaj bun, in vederea adaptarii la conformatia picioarelor dumneavoastra, asigurand confort in purtare.

Papuci ortopedici de casa pentru picior lat, picior cu bandaje - pansamente, picioare umflate.
Papuci ortopedici de casa pentru picior lat, picior cu bandaje /pansamente/edem

Calapodul este mai lat decat cel standard, la acest model, permitand o latime care poate varia intre 8 si 12 cm. Papucii de casa PodoWell® Addax sunt recomandati pentru persoane care doresc incaltaminte ortopedica confortabila, precum si pentru persoane cu pansamente/bandaje, edeme, micoze.

Papuci ortopedici de casa cu brant interschimbabil
Papuci ortopedici de casa, PodoWell Addax, cu brant interschimbabil

Acest model de papuci este prevazut cu brant detasabil / interschimbabil si lavabil, acesta putand fi spalat la temperatura de 30 grade, la masina de spalat – la programul de incaltaminte.

Acoperisul de brant este fabricat din microfibra, de culoare bej, si este tratat antibacterian.

Un alt brant potrivit pentru acest model de papuci este brantul PodoWell® Podergo

Branturi ortopedice lavabile incaltaminte PodoWell Podergo tratate antibacterian
Brant ortopedic lavabil tratat antibacterian PodoWell Podergo

Branturile PodoWell Podergo au grosimea de cca 10 mm.

Acoperisul de brant, este confectionat din microfibra de culoare bej, fiind antibacterian. Interior brantului este fabricat din spuma cu amortizare, ceea ce confera un confort sporit in purtare.

Brantul este lavabil: se spala la masina de spalat, la temperatura de 30 grade.

Branturile PodoWell Podergo protejeaza si ofera confort piciorului in interiorul incaltamintei.

Talpa papuci de casa ortopedici PodoWell Addax

Talpile sunt fabricate din poliuretan: sunt flexibile, antiderapante, usoare si sunt cusute integral. Greutatea la marimea 41 este de circa 236 grame/picior.

Papucii de casa ortopedici PodoWell model Addax sunt disponibili la comanda online sau la comanda telefonica la 0755.542.676, dins toc depozit Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 8:30-17:30. Plata se poate face: ramburs la livrare, cu transfer bancar sau cu link de plata. Livrare in 1-2 zile lucratoare, prin curier rapid.

Marimile care nu sunt disponibile in stoc se pot aduce la comanda, fara taxa suplimentara, timpul de livrare fiind intre 2 pana la 4 saptamani.